ردیف
|
دستگاه اجرائی
|
اولویت
|
محور
|
*
|
دانشگاه علوم پزشکی بوشهر
|
بیماریهای غیرواگیر و عوامل خطر آن با اولویت سرطانها، بیماریهای قلبی_ عروقی ودیابت
|
مخاطرات و آلودگیهای تهدیدکننده سلامت با تأکید بر نفت، گاز، انرژی هستهای و دریا
|
اپیدمیولوژی سوانح وحوادث و راههای کنترل پیامدهای آن برسلامت انسان
|
مخاطرات و آلودگیهای تهدیدکننده سلامت با تأکید بر نفت، گاز، انرژی هستهای و دریا
|
خلیج فارس، مسائل زیست محیطی وظرفیت های زیست پزشکی
|
تولید فرآوردههای بهداشتی و دارویی
مخاطرات و آلودگیهای تهدیدکننده سلامت با تأکید بر نفت، گاز، انرژی هستهای و دریا
|
اپیدمیولوژی بیماریهای عفونی شایع استان و راههای کنترل آن
|
مخاطرات و آلودگیهای تهدیدکننده سلامت با تأکید بر نفت، گاز، انرژی هستهای و دریا
|
اثرات مداخلات کشاورزی بر سلامت انسان و محیط زیست
|
مخاطرات و آلودگیهای تهدیدکننده سلامت با تأکید بر نفت، گاز، انرژی هستهای و دریا
|
تولید ترکیبات دارویی و غذایی با استفاده ازفناوری های نوین
|
تولید فرآوردههای بهداشتی و دارویی
|
اثرات مجتمع های نفت وگاز بر سلامت انسان و محیط زیست
|
مخاطرات و آلودگیهای تهدیدکننده سلامت با تأکید بر نفت، گاز، انرژی هستهای و دریا
|
اثرات ریزگردها بر سلامت انسان و محیط زیست
|
مخاطرات و آلودگیهای تهدیدکننده سلامت با تأکید بر نفت، گاز، انرژی هستهای و دریا
|
طب سنتی وبومی وگیاهان دارویی
|
توسعه نوآوری علمی و فنی در عرصه سلامت با تاکید بر طب سنتی- اسلامی
|
1
|
آب منطقهای
|
کیفیت آب شرب مصرفی عمومی
|
مخاطرات و آلودگیهای تهدیدکننده سلامت با تأکید بر نفت، گاز، انرژی هستهای و دریا
|
2
|
گردآوری شواهد کتابخانهای برای تعیین وضعیت آب
|
افزایش امنیت، ایمنی غذایی و تغذیه
|
3
|
آیندهنگاری و سیاستگذاری تأمین آب شرب مصرفی استان
|
سیاستگذاری، نظارت و تقویت زیرساختهای حوزه سلامت
|
4
|
دامپزشکی
|
ماهیان و آلودگیهای مختلف
|
مخاطرات و آلودگیهای تهدیدکننده سلامت با تأکید بر نفت، گاز، انرژی هستهای و دریا
|
5
|
میگوها و صدمات ناشی از بیماریهای مختلف بر انسان
|
افزایش امنیت، ایمنی غذایی و تغذیه
|
6
|
هواشناسی
|
اطلس مخاطرات جوی استان
|
مخاطرات و آلودگیهای تهدیدکننده سلامت با تأکید بر نفت، گاز، انرژی هستهای و دریا
|
7
|
تأثیر گرد و غبار بر سلامت انسان
|
مخاطرات و آلودگیهای تهدیدکننده سلامت با تأکید بر نفت، گاز، انرژی هستهای و دریا
|
8
|
نحوه پخش آلودگی در خلیج فارس
|
مخاطرات و آلودگیهای تهدیدکننده سلامت با تأکید بر نفت، گاز، انرژی هستهای و دریا
|
9
|
جهاد کشاورزی
|
نظام پایش و ارزیابی کیفیت محصولات کشاورزی
|
سیاستگذاری، نظارت و تقویت زیرساختهای حوزه سلامت
|
10
|
پایش میزان باقیمانده مواد شیمیایی در تولیدات کشاورزی با تأکید بر محصولات استراتژیک استان (خرما، گوجهفرنگی)
|
افزایش امنیت، ایمنی غذایی و تغذیه
|
11
|
اصلاح الگوی مصرف مواد غذایی: نقش صنایع غذایی در مدیریت تغذیه جامعه
|
سیاستگذاری، نظارت و تقویت زیرساختهای حوزه سلامت
|
12
|
رسانه و آموزش در ترویج تغذیه سالم
|
افزایش دانش عمومی و فرهنگسازی در حوزه سلامت
|
13
|
بیماریهای مشترک انسان و دام
|
افزایش امنیت، ایمنی غذایی و تغذیه
|
14
|
تنوع زیستی و امنیت غذایی
|
افزایش امنیت، ایمنی غذایی و تغذیه
|
15
|
حفاظت محیط زیست
|
تخلیه فاضلابهای شهری به دریا در شهرهای ساحلی
|
مخاطرات و آلودگیهای تهدیدکننده سلامت با تأکید بر نفت، گاز، انرژی هستهای و دریا
|
16
|
وضعیت آلودگی هوا در عسلویه
|
مخاطرات و آلودگیهای تهدیدکننده سلامت با تأکید بر نفت، گاز، انرژی هستهای و دریا
|
17
|
وضعیت آلودگی هوای ناشی از ریزگردها در استان
|
مخاطرات و آلودگیهای تهدیدکننده سلامت با تأکید بر نفت، گاز، انرژی هستهای و دریا
|
18
|
مدیریت صحیح و اصولی پسماندهای عفونی و ویژه
|
مخاطرات و آلودگیهای تهدیدکننده سلامت با تأکید بر نفت، گاز، انرژی هستهای و دریا
|
19
|
استاندارد
|
نوع، نحوه و میزان استفاده از آفتکشها در محصولات کشاورزی (باقیمانده سموم)
|
افزایش امنیت، ایمنی غذایی و تغذیه
|
20
|
وجود آفتهای زنده در محصولات صادراتی به ویژه خرما
|
افزایش امنیت، ایمنی غذایی و تغذیه
|
21
|
کالیبراسیون دستگاههای آزمایشگاههای مراکز درمانی
|
توسعه نوآوری علمی و فنی در عرصه سلامت با تاکید بر طب سنتی- اسلامی
|
22
|
کیفیت تولید اکسیژن طبی موجود در بازار
|
تولید فرآوردههای بهداشتی و دارویی
|
23
|
شیلات
|
جایگاه تغذیه از محصولات دریایی و پرورشی در محیطهای محصور و آبهای تحتالارضی (به عنوان غذای سالم)
|
افزایش دانش عمومی و فرهنگسازی در حوزه سلامت
|
24
|
استانداردسازی فعالیتها در زمینه تکثیر و پرورش آبزیان و مراکز فرآوری
|
توسعه نوآوری علمی و فنی در عرصه سلامت با تاکید بر طب سنتی- اسلامی
|
25
|
بررسی و تعیین سرانه مصرف آبزیان در استان در جهت افزایش مصرف آبزیان
|
افزایش دانش عمومی و فرهنگسازی در حوزه سلامت
|
26
|
استخراج فرآوردههای شیمیایی بهداشتی- دارویی و مکملهای غذایی از محصولات دریایی به منظور تولید محیط کشت، دارو و تولید و صادرات نهایی جهت ورود به بازارهای خارجی
|
توسعه نوآوری علمی و فنی در عرصه سلامت با تاکید بر طب سنتی- اسلامی
|