اولویت های دستگاه های اجرایی مرتبط با حوزه فعالیت کمیته سلامت، امنیت غذایی و رفاه اجتماعی

تاریخ نامه: 28 شهريور 1395
شماره نامه:
 
اطلاعیه  |   

باسمه تعالی

اولویت­های دستگاه­های اجرایی مرتبط با حوزه فعالیت

کمیته سلامت، امنیت غذایی و رفاه اجتماعی

ردیف

دستگاه اجرائی

اولویت

محور

*

دانشگاه علوم پزشکی بوشهر

بیماریهای غیرواگیر و عوامل خطر آن با اولویت سرطانها، بیماریهای قلبی_ عروقی ودیابت

 

مخاطرات و آلودگی­های تهدیدکننده سلامت با تأکید بر نفت، گاز، انرژی هسته­ای و دریا

اپیدمیولوژی سوانح وحوادث و راههای کنترل پیامدهای آن برسلامت انسان

مخاطرات و آلودگی­های تهدیدکننده سلامت با تأکید بر نفت، گاز، انرژی هسته­ای و دریا

خلیج فارس، مسائل زیست محیطی وظرفیت های زیست پزشکی

تولید فرآورده­های بهداشتی و دارویی

مخاطرات و آلودگی­های تهدیدکننده سلامت با تأکید بر نفت، گاز، انرژی هسته­ای و دریا

اپیدمیولوژی بیماریهای عفونی شایع استان و راههای کنترل آن

مخاطرات و آلودگی­های تهدیدکننده سلامت با تأکید بر نفت، گاز، انرژی هسته­ای و دریا

اثرات مداخلات کشاورزی بر سلامت انسان و محیط زیست

مخاطرات و آلودگی­های تهدیدکننده سلامت با تأکید بر نفت، گاز، انرژی هسته­ای و دریا

تولید ترکیبات دارویی و غذایی با استفاده ازفناوری های نوین

تولید فرآورده­های بهداشتی و دارویی

اثرات مجتمع های نفت وگاز بر سلامت انسان و محیط زیست

مخاطرات و آلودگی­های تهدیدکننده سلامت با تأکید بر نفت، گاز، انرژی هسته­ای و دریا

اثرات ریزگردها بر سلامت انسان و محیط زیست

مخاطرات و آلودگی­های تهدیدکننده سلامت با تأکید بر نفت، گاز، انرژی هسته­ای و دریا

طب سنتی وبومی وگیاهان دارویی

توسعه نوآوری علمی و فنی در عرصه سلامت با تاکید بر طب سنتی- اسلامی

1

آب منطقه­ای

کیفیت آب شرب مصرفی عمومی

مخاطرات و آلودگی­های تهدیدکننده سلامت با تأکید بر نفت، گاز، انرژی هسته­ای و دریا

2

گردآوری شواهد کتابخانه­ای برای تعیین وضعیت آب

افزایش امنیت، ایمنی غذایی و تغذیه

3

آینده­نگاری و سیاستگذاری تأمین آب شرب مصرفی استان

سیاست­گذاری، نظارت و تقویت زیرساخت­های حوزه سلامت

4

دامپزشکی

ماهیان و آلودگی­های مختلف

مخاطرات و آلودگی­های تهدیدکننده سلامت با تأکید بر نفت، گاز، انرژی هسته­ای و دریا

5

میگوها و صدمات ناشی از بیماری­های مختلف بر انسان

افزایش امنیت، ایمنی غذایی و تغذیه

6

هواشناسی

اطلس مخاطرات جوی استان

مخاطرات و آلودگی­های تهدیدکننده سلامت با تأکید بر نفت، گاز، انرژی هسته­ای و دریا

7

تأثیر گرد و غبار بر سلامت انسان

مخاطرات و آلودگی­های تهدیدکننده سلامت با تأکید بر نفت، گاز، انرژی هسته­ای و دریا

8

نحوه پخش آلودگی در خلیج فارس

مخاطرات و آلودگی­های تهدیدکننده سلامت با تأکید بر نفت، گاز، انرژی هسته­ای و دریا

9

جهاد کشاورزی

نظام پایش و ارزیابی کیفیت محصولات کشاورزی

سیاست­گذاری، نظارت و تقویت زیرساخت­های حوزه سلامت

10

پایش میزان باقیمانده مواد شیمیایی در تولیدات کشاورزی با تأکید بر محصولات استراتژیک استان (خرما، گوجه­فرنگی)

افزایش امنیت، ایمنی غذایی و تغذیه

11

اصلاح الگوی مصرف مواد غذایی: نقش صنایع غذایی در مدیریت تغذیه جامعه

سیاست­گذاری، نظارت و تقویت زیرساخت­های حوزه سلامت

12

رسانه و آموزش در ترویج تغذیه سالم

افزایش دانش عمومی و فرهنگ­سازی در حوزه سلامت

13

بیماری­های مشترک انسان و دام

افزایش امنیت، ایمنی غذایی و تغذیه

14

تنوع زیستی و امنیت غذایی

افزایش امنیت، ایمنی غذایی و تغذیه

15

حفاظت محیط زیست

تخلیه فاضلاب­های شهری به دریا در شهرهای ساحلی

مخاطرات و آلودگی­های تهدیدکننده سلامت با تأکید بر نفت، گاز، انرژی هسته­ای و دریا

16

وضعیت آلودگی هوا در عسلویه

مخاطرات و آلودگی­های تهدیدکننده سلامت با تأکید بر نفت، گاز، انرژی هسته­ای و دریا

17

وضعیت آلودگی هوای ناشی از ریزگردها در استان

مخاطرات و آلودگی­های تهدیدکننده سلامت با تأکید بر نفت، گاز، انرژی هسته­ای و دریا

18

مدیریت صحیح و اصولی پسماندهای عفونی و ویژه

مخاطرات و آلودگی­های تهدیدکننده سلامت با تأکید بر نفت، گاز، انرژی هسته­ای و دریا

19

استاندارد

نوع، نحوه و میزان استفاده از آفت­کش­ها در محصولات کشاورزی (باقیمانده سموم)

افزایش امنیت، ایمنی غذایی و تغذیه

20

وجود آفت­های زنده در محصولات صادراتی به ویژه خرما

افزایش امنیت، ایمنی غذایی و تغذیه

21

کالیبراسیون دستگاه­های آزمایشگاه­های مراکز درمانی

توسعه نوآوری علمی و فنی در عرصه سلامت با تاکید بر طب سنتی- اسلامی

22

کیفیت تولید اکسیژن طبی موجود در بازار

تولید فرآورده­های بهداشتی و دارویی

23

شیلات

جایگاه تغذیه از محصولات دریایی و پرورشی در محیط­های محصور و آب­های تحت­الارضی (به عنوان غذای سالم)

افزایش دانش عمومی و فرهنگ­سازی در حوزه سلامت

24

استانداردسازی فعالیت­ها در زمینه تکثیر و پرورش آبزیان و مراکز فرآوری

توسعه نوآوری علمی و فنی در عرصه سلامت با تاکید بر طب سنتی- اسلامی

25

بررسی و تعیین سرانه مصرف آبزیان در استان در جهت افزایش مصرف آبزیان

افزایش دانش عمومی و فرهنگ­سازی در حوزه سلامت

26

استخراج فرآورده­های شیمیایی بهداشتی- دارویی و مکمل­های غذایی از محصولات دریایی به منظور تولید محیط کشت، دارو و تولید و صادرات نهایی جهت ورود به بازارهای خارجی

توسعه نوآوری علمی و فنی در عرصه سلامت با تاکید بر طب سنتی- اسلامی

 


دریافت فایل پیوست نامه

   

تعداد بازدید:   ۲۸
     
 

موارد مرتبط


ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >